søndag 15. august 2010

Helt Texas ;)

Var det noe jeg hadde bestemt meg for å gjøre, så var det å dele opplevelsen med nyåpningen av butikken med dere. Så feil kan man ta. Jeg lager derfor en liten oppsummering .

Først litt historikk:
Det var mange som lurte på hva det nye navnet på butikken skulle bli, og ikke minst meg og Kirsten. Det er jo tross alt et år siden vi begynte å gruble på det.
Så var det slik at vi begynte å spørre venner, bekjente og kunder om navnehjelp. Slik at det ble en liten sånn uformell konkurranse.
Da en vakker vårdag kom det soleklare navnet fra en fantastisk dame som har den koselige bloggen Emidoras verdenDet måtte bli  Nicolines Verden .

Det som er så morsomt å som hun ikke visste, var at min mors mellomnavn er Nikoline.
Å Kirsten var helt klart fenget av navnet, også hun hadde en relasjon til navnet ved at den første og kjæreste katten hun hadde som barn het Nikoline ;) Så da var det ikke noe å lure på :)

Her er et lite stemningsbilde av avdukingen av skiltet.


Her er det like før vi tar av silken og slipper ut ballonger der noen inneholdt gavekort ;)Å her er "dørskiltet" i all sin prakt. Tusen takk Ann Cathrin for maling og Kjetil for å henge det opp !

Også her ble vi inspirert av en fantastisk bloggedame. Som jeg har nevnt tidligere falt jeg pladask for skrifttypen til headeren til Hulda. Det var nok en kombinasjon av at alt med bloggen og hjemmet hennes er så stemningsfullt og koselig. Hun har ENDELIG blitt "oppdaget" av Bolig Pluss og TV 2. Hun er en av ti finalister i kåringen om Norges vakreste hjem, og kan stemmes frem på boligpluss.no.

 

Det må jo sies at vi ventet varer fra bloomingville og green gate ( selgerne hadde gjort alt de kunne, all ære til dem.) Men de lot vente på seg. Vi var på sett og vis heldige, for varene fra Bloomingville kom klokken elleve og vi skulle åpne kl tolv :)
Men Kjetil heiv seg rundt og pakket ut alle varene .

Det ble helt Texas, men det var alt i alt bare moro.

Her overrekker Morten en nydelig bukett fra lokalavisen Fremover

Vi hadde verdens fineste annonse i Fremover på fredag, men grønn som jeg er får jeg legge den inn i et eget innlegg, når jeg har knøvlet meg til å få det til.
Et lite stemningsbilde her tilslutt. Takk søte Christina for at du tok bilder for oss.
(Og for at du lærte meg å opprette bloggen -Klem-)

Vi venter stadig på astromiske mengder med green gate, og når de kommer skal jeg legge inn bilder av premiene til de ti som vant i min give away.

Tusen takk for alle koselige kommentarer. Det gir pågangsmot når man har jobbet på spreng i en periode og trenger påfyll. Jeg har vært dårlig med besøksrunder men jeg kommer plutselig innom igjen.

Go søndag alle gode

                                                                  post signature

4 kommentarer:

 1. Gratulere så masse me åpninga av nybutikken !
  Glær mæ t æ får tatt mæ en tur innom ;)

  Klæm

  SvarSlett
 2. Dette så virkelig supert ut! Skiltet ble nydelig! Skrifta passa perfekt. Tusen, tusen takk for god reklame om meg, huset og bloggen min! Så snilt!

  SvarSlett
 3. Dere er så søte og flinke;)
  Nydelig navn og nydelig butikk og all ære til dere som har stått på;)

  Kommer innom en dag når den der formen er stigende;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Du e kjempeflink ,ingen tvil om det !!! Gratulerer med ny-åpning,har tittet innom underveis og sett at det blir kjempefint :)

  Stor klem !

  SvarSlett