søndag 8. august 2010

Et annerledes dørskilt ;)

Heisan, det blir litt mye butikksnakk her for tiden, men det er det dagene går i nå.

Siden vi har butikken på et kjøpesenter, er det viktig for oss å koseligifisere den så godt det går. Vi ønsker å skape en stemningsfull atmosfære allerede fra inngangen.
Så da måtte vi tenke på hvilket skilt vi skulle ha på fasaden utenfor.

Min gode venn Morten er en morsom fyr å ha idemyldring med, egentlig med hva som helst. The sky is not even close the limit.
Så med tanken på et koselig skilt som kunne passet godt, ble vi fort skjønt enige om at en dør av noe slag ville være perfekt.
Problemet var bare det at vi hadde en dør til utstilling som jeg hadde funnet på en hems i sommerhuset, og den ville jeg ha akkurat til det.
Vi var også inne på tanken å skru av skapdørene på et lintøyskap jeg har, men det er så store pyntelister på det så det gikk heller ikke.Det har seg slik at dersom jeg har en ide jeg liker i hodet, så er det ikke sjelden at jeg blir litt over middels opptatt av at det ordne seg.
Kjetil (min sjæls ælskede ) har jo bodd under samme tak som meg noen år nå, så han får med seg mer av det jeg sier enn hva jeg tror.
Så gleden var stor når bildene over og  under her tikket inn på mobilen.Han hadde funnet en dør til, helt tilfeldig under innerstuen til sommerhuset. Så snillingen satte igang å saget vidunderet i to på langs. Sim sala bim: A STAR IS BORN


Her er Ann Cathrin ( Kunstmaler ) Andreassen klar til å male den halve døren :)


Hun er helt utrolig flink å skrive og å male, så jeg ble så glad når hun ville male skiltet. Her er døren malt i en koks grå farve. Bokstavene skal være hvit og skriften er inspirert av headeren til  Hulda .s blogg.

I morgen skal jeg ha full arbeidsdag i butikken, med å vaske å male, skal gjøre klart til å ta imot masse varer til uka.

Så snart butikken har fått nylooken, skal jeg legge inn bilder og da såklart også av et annerledes 
dørskilt ;)

Da er det på tide å legge seg til lading for min del.

Takket være Noe på hjertet- blogghjelp kan jeg legge inn litt god musikk som jeg akter å synge av full hals på dugnaden i morgen.

Ønsker dere en fin en.

 
                                                           post signature

8 kommentarer:

 1. Det blir spennende å se hvordan skiltet blir, du er jammen kreativ. Synes det er en knallgod ide for å bryte litt med senterstilen.

  SvarSlett
 2. Oj, så spennende. Jeg gleder meg til å se resultatet. Det blir garantert knallfint.
  Klæmmer fra Susanne

  SvarSlett
 3. Di lura, trudde æ sku få se nyskilte nu, blei bare mer og mer spent jo længer ned æ læste i innlegge ditt...åsså spare du d tel næste gang... hehe...kan tru æ e nysgjærri nu!
  Jaja, får trøste mæ me litt musikk fra goguttan, U2 e jo bare bæst! :o)
  -klæm ei nysgjærri Cathrin-

  SvarSlett
 4. Blir sikkert kjempestilig! Du er så kreativ at :)
  Ha en fortreffelig søndag snuppa!

  -Renate-

  SvarSlett
 5. Guri, for ei stilig dør! Blir nok et spennende og helt annerledes skilt dette! Gøy med noe ingen andre har :)
  Fant bloggen din hos Emmidora, og jeg kommer igjen! ;-)

  SvarSlett
 6. Dette var jo bare så smart! Gleder meg til å se skiltet ferdig. Og gleder meg til å komme til Narvik og oppleve butikken!

  SvarSlett
 7. Hei vennen :-)
  Du e så flink!! Vet jo at når du først bestemmer deg for noe du vil ha eller gjøre, så gir du deg ikke før det er på plass :). Dette blir kjempebra, å æ e så stolt av dæ!
  Klem fra ho søster.

  SvarSlett
 8. Utrolig! Du e bare et arbeidsjern. Æ va nu å kjøpte litt Lopper på Øyjord igår. Artig.
  -Øyvor

  SvarSlett