tirsdag 13. juli 2010

Innestæshings !

 Heisan,
Godværet her har tatt en pause. Det er greit, for da kan vi sulle litt inne.
Vi har drevet på med oppussing siden vi kjøpte her, men vi har ikke tatt rom for rom (som jo er så lurt )
Det har resultert i litt her og litt der.
 
En liten titt på kjøkkenet. Vi har malt veggen i farven skagen (love it), den var i en beige gulfarve. Tatt bort den grønne linoliumen og malt gulvet i en litt mørk gråfarve (ikke så mørkgrå som den er på bildet). Forrige helg malte Kjetil vinduet og karmene eggehvit, det var tidligere ubehandlet tre.


Slik ble det etter litt stæshing. Jeg har gått noen runder med hvilke farver jeg vil ha på de ulike rommene. Det landet på blått og hvitt på kjøkkenet, (fant ikke opp kruttet der ;) ) ser ikke bort ifra at de farvene kommer til å gå igjen i spisestua.
Jeg har samlet på blått og hvitt servise bestandig, men det spørs om jeg klarer å motstå Green Gate-basillen, har forelsket meg i endel mønster der. Det er ikke fritt for at jeg drømmer meg bort når jeg er på jobb, vi venter inn en alvorlig stor leveranse av Green Gate når som helst nå, fikk nettopp høst/vinter katalogen på mail derfra, JUMMYY!
Anyway, gardinene er fra Kid, trancherbordet er en gave fra søte Janet.(Superpraktisk med hjul, da er det lett å trille ut på grillings ), vekten er fra Til Bords.Vinkassen som har sneket seg med nederst til høyre er kjøpt hos en antikvitetshandler på nett som heter Skrotnisse :) Den er en orginal fra vinmonopolets tidligere dager.


Over her er mine loppeskatter, kaffekvernen fant jeg for tre år siden, blomsterpotten (den minste av en serie på tre) til basilikumen og de søte krydderkrukkene fant jeg i år. Alt er fra loppis på Øyjord.

I morgen skal jeg på jobb igjen, da skal jeg svinge innom hjemme og hente flere loppeskatter, det er liksom her de hører hjemme.

Koselig tirsdag allesammen !

post signature

5 kommentarer:

 1. Hejsann,så fint og koselig hos dåkker:)
  Hæli å nyte dagan med litt pusslerier...
  Vi har det bare bra i sverige,men kjenne det bynne å ta litt på!Tenk,bare 6 uke igjen til termin...yeee!

  Fortsatt goooood sommer.
  K L E M

  SvarSlett
 2. Hei Snuppa!

  Endelig fant jeg bloggen din :) Koooselige bilda!

  Må vel knø meg til å lage en blogg, her og... men så var det den tia da.... :)

  Renate

  SvarSlett
 3. Okei... Da var jeg på plass, jeg og :)

  SvarSlett
 4. Hei Renate :)
  Kor arti at du e her.
  Goklæm =)
  Cathrine N

  SvarSlett
 5. Det ser ut som litt av et paradis dere har fått tak i, riktig idyllisk. Vi krysser alt vi har for at vi får litt mer sol fremover. God sommer!

  SvarSlett