søndag 13. februar 2011

Gla i dæ mamma !

God morsdag alle mødre !


Idag har jeg utrolig nok feiret min 19. morsdag *smiler*. Eldste mann Chris har alltid husket morsdagen og har gitt meg flotte kort, gaver og oppmerksomheter i alle år.
Men i år tok han kaka ;) Jepp, han overrasket med den aller beste sjokoladekaken jeg noensinne har smakt
og se den koselige teksten.


                                                                    Gla i dæ mamma

Mon tro om mammahjertet smeltet fullstendig. Det har vært en strålende dag. Jeg og Jonas tok oss en luftetur i slalombakken på Ankenes (min favorittbakke) . Han har ikke prøvd å stå slalom ennå, vi synes det er litt tidlig. Vi får se til neste sesong :) Vi aket og mollkoset oss.

Vel hjemme vartet mannen opp med nydelig middag . Etterpå kom svigers på koselig kaffe/kakebesøk.

Jeg håper dere alle har hatt en flott søndag !

                                                                 post signature

4 kommentarer:

 1. Gratulere med morsdagen;)
  Høre du også har hatt en fin dag!
  K L E M

  SvarSlett
 2. Gratulere me morsdagen Cathrine, og førr en skjønn gutt du har. D må æ si:) Flott jobb du har gjort me han dær:) Glæde mæ t å komme hjæm t Narvik en tur å sjekke nyhetan i butikken din:) Føles som at d va i går vi sto å prata over gangen på Steen og Strøm.
  Gokjinn!

  SvarSlett
 3. Førr en kjæmpeflott gutt du har, e nok ikke mange 19-åringa som lage ei sånn flott kake tel mamsn på morsdagen. (først sku æ skriv kor søt han va, men rægne me d ikke fall helt i smak hos en 19 åring...hehe).
  Kos dæ masse!
  -klæm-

  SvarSlett
 4. Så arti at du fant mæ da:) trur du har feil blogg på lista di. den der Marthes kreative verden bruke æ ikke. D e Welcome to Marthes som e den riktige:) D e iallefall dær æ oppdatere og lægg ut allt æ skape... Ha en fortreffeli aften:)

  SvarSlett