mandag 16. mai 2011

På høy tid om høytid ;)

Hei hei

Påsken er vel overstått og ære være alle som blogger når det faktisk er påske og ikke en måned etter ;)
Mobilt brebånd er bra men går litt i tregeste laget for meg, så her kommer en liten oppsummering av en hærlig påske ved sjøen.


                               Her er Jonas i full gang med påske pynting før gjestene kommer :)Her er den ferdige dekorasjonen.
Vi laget også en større med buskas vi fant i fjæra, pyntet den med store egg og satte det i en emaljeboks, litt inspirert av påskemorgen på NRKsuper ;) . Den ble ikkeforeviget,men den skapte stemning til søstersen og tantebarna som var påskegjester i annekset :)Snille søster V tok en facebook utfordring på strak arm og disket opp med påskeegg og Sheridan`s til meg.
Takker og bukker ;)Heldigvis meldte yr feil, og vi fikk hærlig vær og fikk vært masse på tur og i fjæra.Jonas fikk sin første båttur, her sammen med farfar Steinar, vi fikk en stor sei på vår lille tur, den fikk
våre to katter mollkose seg med.Vi hadde med oss begge kattene for første gang. Her er nyopererte Snoska på
bedringens vei. Jeg synes det er fælt når dyr blir syk, jeg har hatt kattene i tretten år så de er en stor del av familien.Påsken var flott med god mat og drikke og kos.

Det frister veldig å ha julefeiringen der ;) tror vi må tenke på det.
post signature

1 kommentar:

  1. Koselig innlegg. Når jula varer helt til påske, så må da påsken få lov å vare minst til 17. mai - :-))) - hvertfall i år når den var så sent.
    Ha en fin dag.
    Klem fra Eva :-)

    SvarSlett